Ziua Copilului mai Aproape - Profită de Campania PROMO dedicată AICI!⭐Părinți ca tine ne-au dat nota 9.8/ 10

Carti pe alese

Afiseaza: 1-24 din 516 produse

 Filtre

Carti educative pentru copii

Povestirea este o modalitate minunata prin care poti ajuta copiii sa-si dezvolte abilitatile lingvistice si prin care ii poti familiariza cu complexitatea limbii romane. Cu toate acestea, caracteristica principala a cartilor educative pentru copii este referitoare la nivelul de cunostinte pe care acestia reusesc sa le adune. Exista o sumedenie de optiuni si de carti pe care cei mici le vor adora, iar in calitate de parinte trebuie sa stii care sunt cele mai bune pentru prichindelul tau.

Cartile cu poze

Cartile cu imagini sunt carti in care textul si imaginile lucreaza impreuna pentru a crea o poveste. O carte ca aceasta este perfecta pentru copii mici si prescolari, deoarece intriga simpla este completata cu imagini foarte captivante. Ilustratiile ajuta adesea textul aratand detalii care nu sunt incluse in scriere. Copiii sunt impresionati in special de istorisirile care rimeaza sau de povestile pline de aventuri de tot felul.

Cititul din carti interactive

Un alt avantaj al cartilor de povesti este citirea interactiva cu voce tare. Prescolarilor le place sa imite actiunile prezentate in carte, fie ca este vorba despre batutul din palme, despre cantat sau despre inchisul ochilor. De aceea, cartile interactive sunt o alegere excelenta pentru tinerii cititori, care vor face din fiecare poveste o adevarata aventura.

Carti care folosesc modele conceptuale

Pentru a intelege mai bine o idee, o relatie sau un subiect, ai putea apela la citirea unor carti conceptuale. Cele recurente includ adesea ilustratii ale numeroaselor elemente de care suntem inconjurati. De exemplu, cartile care ii introduc in lumea fabuloasa a animalelor salbatice, a dinozaurilor sau a creaturilor magice sunt solutii ideale pentru serile relaxante alaturi de copilasi. 

Lecturile simple

Copiilor le place sa citeasca si sunt mai interesati de povestile care urmeaza o intriga previzibila. Micutii pot anticipa mai bine ce se va intampla in continuare datorita limbajului structurat, frazelor repetate si a subiectului simplu dintre scriere. De asemenea, aceste carti educative sunt utile pentru a-i invata pe copii cum sa puna cap la cap fraze si idei noi. In multe cazuri, copiii mai mari vor putea sa rememoreze punctele cheie ale povestii atunci cand sunt intrebati, lucru care antreneaza memoria si imaginatia.

Cartile fara text

In ciuda lipsei de cuvinte, cartile fara cuvinte ofera povesti convingatoare si foarte placute pentru copii. Depinde de cititori sa deduca intrigile din imagini acordand o atentie deosebita expresiilor faciale si altor indicatori vizuale. Aceasta activitate le ofera copiilor posibilitatea de a exersa citirea dupa imagini si ii ajuta in capacitatea lor de a se concentra asupra actiunii. Cartile de povesti fara cuvinte pot varia de la expuneri de baza, perfecte pentru copiii mici, pana la istorisiri mai complexe, destinate elevilor de scoala generala.

Cartile ABC

Cartile alfabet, uneori cunoscute sub numele de carti „ABC”, sunt o modalitate perfecta prin care micutii pot face cunostinta cu alfabetul si cu rolul pe care literele il joaca in limba romana. Unele exemple de carti educative de acest fel includ un subiect central, cum ar fi fructele si legumele, culorile, animalele, apele (fluvii, rauri, lacuri) sau florile, iar alfabetul este folosit pentru a evidentia una dintre aceste teme.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!