Program scurt showroom 19.04: 9:00-16:00. 🎁Ai livrare gratuită la comenzi de +349 RON. ⭐Părinți ca tine ne-au dat nota 9.8/ 10

Vacanta de Craciun a Mosului

Editura Pandora M
35,00 RON
Exploreaza satul dragut Korvatunturi si invata cum se distreaza Mos Craciun si spiridusii lui! Descopera povestea magica a zilelor sarbatorii din cartea „Joulupukin joululoma”, ce ofera momente ce raman pretuite in amintire si cine interesante pentru cei de toate varstele!

Varsta recomandata: +3 ani

Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: EPM4495 Ai nevoie de ajutor? 0784988888 / 0785277777
La achizitionarea acestui produs primiti 1 punct de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
V-ati intrebat vreodata ce fac Mos Craciun si spiridusii dupa ce impart toate cadourile?

Hai sa va spun eu: in satul Korvatunturi din inima Laponiei, acolo unde s-a nascut Mosul, toata lumea intra intr-o vacanta binemeritata, care dureaza douasprezece zile, de la Craciun pana la Boboteaza. Din aceasta poveste vesela veti afla ce se intampla in vacanta lui Mos Craciun si cum se distreaza gasca lui. Nu pot sa dau prea multe amanunte, dar e vorba de prajituri delicioase, de jocuri de toate felurile, precum si de traditii venite din intreaga lume – totul pentru ca Mos Craciun si spiridusii lui sa fie veseli cat cuprinde in zilele de sarbatoare. Bucuria Craciunului vine cu multe activitati haioase, dar cel mai important este ca toti se bucura de fiecare moment petrecut impreuna!

Autor: Mauri Kunnas
Nr. de pagini: 40

ISBN: 978-606-978-449-5


Titlul original: Joulupukin joululoma
Ilustratii de Tarja Kunnas
Limba originala: finlandeza
Traducere de: Andreea Nita
Format: 230x290 mm, paperback, color
Anul aparitiei: 2021
Vezi mai mult

Despre brand: Editura Pandora M este o editură inovatoare și captivantă, dedicată publicării cărților care explorează subiecte de actualitate și teme profunde, oferind cititorilor oportunitatea de a se conecta cu opere literare de înaltă calitate și de a explora diverse aspecte ale vieții și societății moderne. Un aspect distinctiv al Editurii Pandora M este diversitatea și eclectismul selecției sale de cărți. Gama sa cuprinde lucrări de ficțiune și non-ficțiune, de la romane și poezii până la eseuri și analize culturale. Aceasta oferă cititorilor posibilitatea de a descoperi opere literare variate, care acoperă o gamă largă de subiecte și perspective.

Detalii suplimentare produs: Articolele comercializate in magazinul nostru sunt noi si vandute în ambalajul original furnizat de catre producător. Echipa noastra depune eforturi pentru a menține informațiile prezentate in acest ecran cât mai actuale. Imaginile produsului si ale ambalajului, afișate aici, pot fi supuse unor ajustări efectuate de către producători. Orice observatie referitoare la diferenta de ambalaj, comunicata prin email sau formularul de "Contact", va fi tratata cu promptitudine.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!