🎁Ai livrare gratuită la comenzi de +349 RON. ⭐Părinți ca tine ne-au dat nota 9.8/ 10

Tipuri de jucarii magnetice si beneficiile educative pentru copii

Tipuri de jucarii magnetice si beneficiile educative pentru copii
Jucăriile magnetice susțin dezvoltarea copilului și dobândirea de noi abilități, precum gândirea creativă, distingerea formelor sau elementele de potrivire. De asemenea, stimulează imaginația și gândirea logică. De ani de zile, aceste jucării sunt preferatele copiilor de toate vârstele. Dar ce alte avantaje au jucăriile magnetice?

Seturi magnetice – o cale de ieșire din plictiseală

Mulți părinți caută jucării interesante și, mai ales, antrenante pentru copiii lor. În acest caz, seturile magnetice par a fi soluția perfectă, căci vor garanta momente grozave. Merită să verifici bine oferta de seturi magnetice disponibile în magazine și să alegi o jucărie care va satisface, cu siguranță, cerințele unei persoane mici.

Seturile de construcție magnetice sunt cele mai populare jucării de acest fel. Sunt o soluție excelentă pentru micii constructori care se plictisesc rapid de jucăriile obișnuite. Piesele sunt construite astfel încât la ambele capete să existe magneți încorporați care pot fi combinați liber unul cu celălalt. Blocurile de construcție magnetice vin sub formă de seturi cu un număr mai mic de piese sau unul mai mare, datorită cărora fiecare părinte poate ajusta achiziția la nevoile proprii ale copiilor.

Printre numeroasele oferte cu jucării magnetice se număra și puzzle-uri din lemn, ce au magneți ascunși în interior. Prin urmare, ele combină funcționalitatea și designul - materialele naturale arată mult mai bine decât cele artificiale. Avantajul lor suplimentar este durabilitatea – pentru că lemnul este foarte durabil și rezistent la impact.

Un grup semnificativ de produse sunt, de asemenea, blocuri flexibile cu magneți încorporați. Ele fac posibilă nu numai ridicarea structurilor, ci și crearea acestora exact așa cum ar trebui să fie. Posibilitatea de a îndoi elemente individuale va face întregul aspect tridimensional și, în plus, va arăta uimitor.

Mulți părinți decid să cumpere și blocuri magnetice cu elemente suplimentare sub formă de vehicule, piramide, corpuri geometrice sau alte articole. Ele sunt cele care permit copilului să creeze o mașină sau o roată Ferris care va fi pusă în mișcare de către copil. În plus, duc distracția la un nivel complet diferit, permițându-i nu numai să construiască, ci și să se joace cu anumite clădiri sau construcții.

Designul contează când alegi seturi magnetice

Privind numeroasele oferte de seturi de construcții magnetice, se poate observa ca acestea diferă ca formă și culoare. Seturile includ piese în forme și culori diferite. Datorită acestui fapt, este posibil să se creeze diferite structuri - mai mici și mai mari, închise sau complet ajurate.

Cu toate acestea, când vine vorba de culori, produsele argintii sunt cele mai populare în cazul bilelor și pieselor magnetice. Pe de altă parte, când vine vorba de blocuri sub formă de bastoane sau figurine, culorile sunt foarte diverse. Culorile vii ale blocurilor magnetice domnesc de obicei, inclusiv albastru, verde și roșu. Există și produse strălucitoare atractive pentru copii.

De se să alegi seturi și jucării magnetice?

Părinții iau decizii conștiente atunci când cumpără produse pentru copii. Nu e de mirare că atunci când aleg seturi magnetice, mulți se întreabă de ce merită să parieze pe ele. În primul rând, ca multe alte jucării, aceste seturi de construit sprijină dezvoltarea imaginației și gândirii creative a copilului. Ele stimulează creativitatea și eliberează imaginația - datorită lor se creează castele sau nave spațiale neobișnuite.

În plus, jucăriile de acest tip stimulează dezvoltarea motorie a copilului. Combinarea elementelor individuale este adesea asociată cu învățarea coordonării și nevoia de a face două lucruri în același timp. Datorită acestui lucru, copilul exersează nu numai mișcarea mâinilor, ci și a tuturor degetelor separat. Prin urmare, ele afectează abilitățile manuale ale bebelușilor și copiilor mai mari.

Care sunt avantajele blocurilor de construcție magnetice? Răbdarea nu trebuie uitată, pentru că adesea nu este posibil să se obțină imediat efectul dorit, ci uneori necesită ore de muncă.

Cumpărarea de seturi magnetice este o soluție excelentă pentru copii de toate vârstele. Iar potrivirea corectă a setului îți va permite să dezvolți creativitatea copiilor și, în plus, să susții dezvoltarea fizică.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!