🎁Ai livrare gratuită la comenzi de +349 RON. ⭐Părinți ca tine ne-au dat nota 9.8/ 10

Carti educative pentru micii curiosi

Carti educative pentru micii curiosi
Nimic nu se compara cu sclipirea din ochii unui copil, indiferent de varsta, atunci cand primeste o jucarie noua. Mai ales una care il fascineaza din primele minute si pe care o poate imparti cu prietenii sai.

Copilul are nevoie de joaca in procesul lui de crestere, este modalitatea buna prin care se dezvolta, cunoaste lumea sub toate aspectele ei si invata sa fie altruist, jucandu-se si cu alti copii.

Noi, la Bebeluc.ro, avem grija de fiecare etapa din viata unui copil, oferind o multitudine de variante și jucarii. Acestea sunt potrivite atat pentru spatiul exterior, cat si pentru interior, pentru joaca cu familia, cu prietenii sau la gradinita, pana la etapa de scolarizare.

Pentru copii cu varste intre 0 si 12 ani gasiti pe Bebeluc.ro jucarii, jocuri si carti educative care pot fi folosite atat de parinti, cat si de educatori sau indrumatorii din gradinita. In plus, daca doresti sa oferi un cadou deosebit care sa poata fi folosit cu placere, atunci poti alege din oferta magazinului nostru jucarii speciale, atat pentru fete, cat si pentru baieti. 

Cartile, un prieten mereu fidel

Dupa ce copiii s-au saturat de joaca pe afara sau daca vremea nu este propice activitatilor outdoor - putem incerca cu ajutorul cartilor educative sa le citim copiilor. Auzind despre aventuri nemaivazute care sa ii tina captivati ore in sir, isi vor dori sa afle prin ce peripetii trec eroii din carte.

Pe site-ul nostru punem la dispozitia parintilor, bunicilor, dar si a indrumatorilor o gama larga de carti. Acestea sunt special selectate dintre cele mai bune carti scrise la nivel mondial, care au incantat si continua sa incante copiii de pretutindeni. Nu mai vorbim de cartile pentru copii traduse in zeci de limbi, semn ca acele carti suscita interesul copiilor care doresc sa isi hraneasca imaginatia si curiozitatea cu noi povesti.

Fie ca e vorba de o carte pe care o vei face cadou, fie cauti o lectura potrivita pentru copiii de pana in 12 ani, aici gasesti o selectie larga de titluri cunoscute și iubite la nivel international, cu ilustratii atragatoare care au darul de a face copiii mult mai curiosi.

O imagine sau o coperta bogat ilustrata face cat o mie de cuvinte.

Ce carti alegem in functie de varsta copilului

De la 3 pana la 5 ani, cartile de colorat cu figurine si animalute vor fi cele care vor atrage atentia celor mici, de asemenea si cartile care ca tematica numerele, pentru ca cei mici vor invata cifrele.

De la 5 ani in sus oferta de carti educative se diversifica. Includem aici autori consacrati care se inspira din numaratorile si jocurile de cuvinte ale copilariei, prin carti pline de viata si culoare, care invita la joaca si la placerea lecturii pentru cei care au deprins deja alfabetul.

Sunt de asemenea carti care prin povestirile lor invata copiii sa invinga frica de intuneric sau de fenomenele naturii, dar si carti care te imbie la explorat mai mult atunci cand se afla in vacanta la bunici.

Va asteptam pe Bebeluc.ro pentru a va desfata cu oferta noastra generoasa in materie de carti educative si nu numai!
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!