🎁Ai livrare gratuită la comenzi de +349 RON. ⭐Părinți ca tine ne-au dat nota 9.8/ 10

Distractie in casa, cand afara ploua. Idei de jucarii pe care sa vi le doriti

Distractie in casa, cand afara ploua. Idei de jucarii pe care sa vi le doriti
Soarele, principala sursa de energie si de caldura a planetei noastre, are o influenta enorma asupra starii noastre de spirit. Multi dintre noi ne-am dori sa-l mentinem pe cer cat mai mult cu putinta, insa nu este posibil. Vremea este imprevizibila, iar norii negri isi pot face aparitia pe cer cand te astepti mai putin si iti pot strica planurile pe care ti le-ai facut.

Ploaia le poate influenta starea si copiilor, indeosebi daca se joaca afara. Cu toate acestea, distractia nu trebuie sa fie intrerupta pana la aparitia soarelui pe cer. Cei mici se pot bucura de joaca si in casa. In cadrul magazinului nostru online bebeluc.ro gasesti o varietate de articole pentru copii, care le pot aduce zambetul pe buze chiar si atunci cand vremea este nefavorabila.

Idei de jucarii pentru zilele ploioase

ZIlele ploioase fac imposibila distractia in parc? In casa copilul prefera doar ecranele si jocurile digitale? Iata cateva jocuri si jucarii educative si interesante!

Una dintre ideile pe care ti le propunem este un set 40 cuburi de construit. Cu ajutorul acestuia copiii vor uita complet de vremea capricioasa si se vor bucura de joc. Un astfel de set le va stimula imaginatia si ii va provoca sa creeze diverse constructii: de la castelul din povesti, la blocul turn din desenele animate. Acest set ii va ajuta in aceeasi masura sa isi dezvolte dexteritatea. Asemenea acestuia sunt si multe alte seturi de constructie dintre care poti alege.



O alta varianta de joc care ii va atrage pe copii si in zilele ploioase este un joc traseu cu bile. Acesta presupune construirea unui labirint prin care sa treaca bilele. Provocarea va consta in catapultarea lor si in stabilirea traseului si al capcanelor prin care vor trece bilele. Acest joc le va dezvolta puterea de concentrare si atentia, intr-o maniera distractiva. Astfel, utilul si placutul se pot imbina. Alaturi de acesta poti gasi si alte jocuri din gama stiinta si cunoastere, prin care cei mici vor putea sa descopere o parte din tainele lumii in timp ce de distreaza.



La fel de iubite de copii sunt acele jucarii animale sau figurinele. Acestea nu ar trebui sa lipseasca din camera lor. Pe pagina noastra oficiala poti gasi atat figurine clasice din plastic sau de plus cu care se pot juca cei mici, cat si jocuri captivante precum cuburile cu animale sau jocuri cu pioni. Orice ai alege, copiii se vor bucura ca le va fi completata colectia si ca vor avea noi modalitati de joaca prin care isi pot ocupa timpul, indiferent de vreme.

Alte variante de joc

Alaturi de acestea, iti punem la dispozitie si altfel de jucarii care le va distrage atentia copiilor de la ploaie. Pe bebeluc.ro poti gasi o sumedenie de variante interesante pe care le poti alege alaturi de cel mic pentru a se putea bucura de copilarie oricand, oriunde:
● Puzzle-uri.
● Jocuri creative, de matematica, robotica si programare.
● Jucarii muzicale.

Alunga plictiseala din zilele ploioase cu jucariile bine alese!
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!