Program scurt showroom 18.04: 9:00-16:00. 🎁Ai livrare gratuită la comenzi de +349 RON. ⭐Părinți ca tine ne-au dat nota 9.8/ 10

Din Spania, cu dragoste – Meet Gabi Moon

Din Spania, cu dragoste – Meet Gabi Moon

Autor: Madalina Preda - Simplu e mai bun

Onil.

O dupa-amiaza lenesa in provincia Alicante, Spania.

In piata oraselului, la terasa cu umbrelute galbene este agitatie mare. Se discuta aprins:

– Ai vazut cum i-au facut unghiile?!

– Mie mi-a placut cum i-a iesit culoarea parului.

– Nu imi vine sa cred ce pantofi a asortat la rochia aia roz!!!!

Nu, nu sunt barfele despre tinuta de duminica a doamnei Mariola, sunt discutii despre…. PAPUSI.

Onil, acest orasel cu putin peste 7000 de locuitori este supranumit Cuna de las muñecas, pe romaneste, Leaganul Papusilor.

De sute de ani, aici se scrie in fiecare zi istoria unora dintre cele mai mari branduri de papusi si jucarii din lume. Daca spun doar Playmobil, Miniland, Antonio Juan, Famosa, Falca Dolls, spun totul. Si daca mai adaugam si Rauber Dolls, Asi, Toyse, Berjuan, Perez Ladybug, Belonil sau Nines d`Onil, deja petrecerea devine una deosebit de selecta.

Onil este oraselul in care toti locuitorii sunt specializati in producerea papusilor: le umplu, le picteaza, le croiesc hainute, le pun gene, le fac bucle….

In Onil iau nastere de secole cele mai faimoase si mai frumoase papusi din lume.

Din Onil se trage si Pablo, tatic, om de afaceri, creierul din spatele superbelor papusi Guca si, mai nou, creatorul ultimei generatii de papusi tip Reborn.

Pablo, in turneul lui de lansare al brandului Gabi Moon. @pablo 

MEET GABI MOON!

Gabi Moon este cel mai nou brand de papusi tip Reborn si va fi comercializat in exclusivitate in Romania de Bebeluc.

CE SUNT PAPUSILE TIP REBORN? 

Sunt papusi-bebelus al caror design este gandit astfel incat papusica sa se asemene cat mai mult cu un bebelus adevarat. In general, papusile de acest gen sunt papusi de colectie, dar majoritatea brandurilor au acum si o gama Reborn, cea de top.

Pablo a creat un brand dedicat in intregime acestui gen de bebelus, inspirat de fetita lui, Gabi, o mica domnisoara curajoasa care s-a luptat cu o conditie severa la nastere si a invins-o.

Multa pasiune si mestesug a pus Pablo in toate detaliile papusilor lui si asta se vede cu prisosinta.

Atentia la detalii este absolut uluitoare!!!! @madalinapreda

Papusile Gabi Moon se incadreaza in gama Premium si pot intra lejer in colectia oricarui pasionat.

Capul si membrele sunt fabricate din cauciuc de cea mai buna calitate, cu un sistem inovativ de umplutura care distribuie greutatea intr-un mod uluitor.

Cand tii papusa in brate, capsorul, manutele si piciorusele “se lasa” exact asa cum ar face la un bebe adevarat. Ce senzatie! Nu am mai simtit asta la nici o papusa pana acum!

A acceptat sa faca un selfie cu mine. @madalinapreda

De asemenea, bebelusii Gabi Moon sunt mari, deocamdata in Romania va fi disponibila doar varianta de 48 cmCealalta varianta, de 55 cm, va fi probabil disponibila in Ro incepand cu anul urmator.

Cu o greutate de 2 kg, Gabi Moon este foarte placut de manuit, se aseaza atat de bine in brate si poate fi pus in aproape orice pozitie. Asemenea unui nou-nascut, nu sta singur in fundulet, trebuie sprijinit, dar asta il face cu atat mai dulce.

Ce senzatie sa il tin asa in brate!…. Imi aminteste de Costica mititel…. @madalinapreda

Papusile Gabi Moon sunt…. PICTATE MANUAL! Fiecare unghiuta, obrajor si talpita sunt pictate de mana, intr-un proces ce dureaza mai bine de 8 ore. Asta face ca fiecare papusa sa fie unicat in felul ei, nici una nu va fi 100% identica cu cealalta.

Veti fi uimiti de nivelul de realism al detaliilor: pielea este pictata atat de realist incat parca iti e si teama sa o atingi.

Obrajorii, fruntita, nasucul, buzitele, toate sunt pictate extraodinar de realist. O minune, pur si simplu! @madalinapreda

Acum ca ne-am minunat de maiestria pictorilor Gabi Moon, hai sa ne mai minunam o data.

Poate va era dor de labutele acelea mititele de bebe nou-nascut. @madalinapreda

Si ca sa imi dea lovitura de gratie, Pablo a scos din palarie asta:

Set de hainute Gabi Moon, colectia Toamna/Iarna 2019. @madalinapreda

Si asta:

Hainute Gabi Moon, Toamna/Iarna 2019. @madalinapreda

Si asta:

Tot Toamna/Iarna. Sa avem papusele bine imbracate, zic. @madalinapreda

Colectia de Toamna/Iarna Gabi Moon vine cu 20 de seturi diferite, pentru fetita si baietel, in timp ce in colectia de Primavara/Vara avem 24 de seturi absolut delicioase. Pantofiorii se vand separat.

Oamenii au angajat un consultant in fashion ca sa le supervizeze colectia de hainute, sa se asigure ca au materialele in trend, imprimeurile potrivite si modelele “la moda”. Sunt impresionata! Asa se face treaba de calitate!

Pentru oricine iubeste papusile, optiunea unor hainute variate care chiar sa se potriveasca cu papusica ta este o binecuvantare! Iar modelele Gabi Moon sunt intr-adevar ca hainutele de marca din magazine. Si in fiecare set va fi si cate un bonus-surpriza: o jucarie de bebe, o paturica, un lantisor de suzeta…. Foarte, foarte fain!

In momentul acesta s-au deschis precomenzile pentru papusile acestea extraordinare, puteti vedea si comanda 3 modele Gabi Moon aici, cu un discount de precomanda de 7%.

Acesta nu a fost un review oficial, ci doar concluziile unei intalniri foarte placute, la care oamenii mari (Pablo si prietenii de la Bebeluc) au discutat chestii importante si eu m-am jucat, am imbracat si dezbracat papusi si mi-am si facut selfie-uri cu ele.

Cu drag,

M.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!