🎁Ai livrare gratuită la comenzi de +349 RON. ⭐Părinți ca tine ne-au dat nota 9.8/ 10

Invatarea prin joc. Succesul copiilor

Invatarea prin joc. Succesul copiilor

Invatarea prin joaca este o metoda des folosita in educatia si psihologia copilului, ajutandu-l pe acesta sa-si insuseasca cunostinte noi, sa-si dezvolte simtul artistic, inteligenta, abilitatile motrice, increderea in sine, etc. Asadar, joaca este cea mai buna tehnica pe care parintii o pot adopta pentru a-l ajuta pe copil sa invete lucruri noi.

Jocurile si jucariile educative sunt, astazi, disponibile intr-o gama larga de modele, adaptate tuturor varstelor si dezvoltate astfel incat sa vina in sprijinul parintilor si micutilor curiosi.

Jucariile educative sunt folosite ca mijloc de educatie, in special la prescolari, contribuind intr-o proportie destul de mare la dezvoltarea abilitatilor intelectuale, logice, lingvistice, emotionale sau psihice.

Pentru bebelusi, in materie de jucarii educative, se pot alege jucariile zornaitoare. Acestea din urma ii ajuta sa faca legatura intre actiune si rezultat, in sensul ca vor intelege ca agitand jucaria vor obtine sunete ce ii distreaza sau ii relaxeaza. O alta optiune ar fi jucariile muzicale ce contribuie foarte mult la stimularea simturilor bebelusului.

Iata cateva dintre jucariile noastre educative destinate bebelusilor:

Si in materie de jucarii Montessori, va satisfacem nevoile de nou si de joaca prin invatare:

 
Cosulet cu legume - set sortare

Jucariile Montessori sunt alte tipuri de jucarii ce contribuie la invatarea prin joaca. In general, jucariile Montessori sunt foarte simple, insa, in ciuda acestei simplitati, aceste tipuri de jucarii trezesc interesul prescolarilor. Folosirea jucariilor Montessori inseamna un efort intelectual sporit din partea copiilor, ajutandu-i pe cei mici sa dobandeasca o gama larga de abilitati, de la coordonarea miscarilor ochi-maini, la creativitate, gandire logica, abilitati motrice, viziune in spatiu, etc.

Set de taiat fructe si legume

Constructiile cu piese care se cupleaza intre ele si puzzle-urile sunt alte jucarii educative, cu rol in dezvoltarea celor mici si care contribuie pozitiv la invatarea prin joaca. Aceste tipuri de jocuri si jucarii dezvolta abilitatile motorii ale celor mici, le imbunatatesc abilitatile de recunoastere a formelor, le dezvolta creativitatea si imaginatia.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!