🎁Ai livrare gratuită la comenzi de +349 RON. ⭐Părinți ca tine ne-au dat nota 9.8/ 10

Jucarii simple – Viata in culori

Jucarii simple – Viata in culori

by Madalina Preda

Toata viata mea, din copilarie si pana astazi, am fost si sunt o mare iubitoare de jucarii si o entuziasta a jocurilor de orice fel. O sa ma vezi desenand cu creta pe asfalt sau imbracand si dezbracand papusi.

Si ce noroc pe mine ca am 3 copii, acum ma pot juca fara stres, fiindca am alibiul perfect.

Foarte pe scurt, de 9 ani incoace cumpar, testez, inventez si fac chiar eu jocuri si jucarii, ma documentez asiduu si sunt la curent cu mai toate noutatile. Mi-au trecut prin maini si prin casa cel putin o tona de jucarii (nu, nu este deloc o exagerare), asa ca m-am bucurat enorm cand am aflat de initiativa celor de la bebeluc.ro de a incepe un program de testare pentru cateva dintre jucariile lor.

Ce este toy testing-ul si cum se intampla, de fapt?

Testarea de jucarii este foarte populara in strainatate, si este un instrument foarte puternic de influentare a deciziei de cumparare. Testerii “cu vechime” au un cuvant foarte greu de spus in ceea ce priveste promovarea si succesul de piata al unei jucarii.

In Romania nu am vazut inca pe nimeni sa creeze o campanie sustinuta de testare si recenzie obiectiva a jucariilor, asa ca le urez succes prietenilor de la bebeluc.ro si ma simt onorata sa fiu in prima linie alaturi de alti parinti implicati in programul acesta.

Mai pe romaneste, dupa ce am fost selectata sa particip, am primit spre testare doua jucarii, cu rugamintea ca la finele perioadei de testare, sa imi exprim opinia obiectiva in mediul online, prin orice canal consider eu de cuviinta.

Cei de la Bebeluc.ro au fost atat de simpatici incat nu mi-au impus sa ii pomenesc si pe ei in recenzia mea, ci doar jucaria, dar eu vreau sa fac asta, fiindca sunt foarte faini si merita sa fie cunoscuti.

– Pentru cei din Bucuresti, acum puteti merge si in micro-showroom-ul Bebeluc, este la cateva minute de Mall Vitan si la vreo 2-3 statii de Unirii. Mergeti cu cei mici, au o masuta cu activitati si jucarii desfacute cu care se pot juca in timp ce dumneavoastra decideti ce vreti sa luati. –

Principiul review-urilor de jucarii este ca, odata incercate pe toate partile, jucariile sa ramana cu titlu gratuit in posesia noastra. Bucurie maxima!

Sa trecem asadar la treaba si sa facem PRIMUL NOSTRU TOY REVIEW OFICIAL si foarte, foarte serios!


Ochelarii “Primary Science Color Mixing Glasses”,

marca Learning Resources

  1. DESPRE BRAND:

Learning Resources este o marca americana cu vechime de peste 30 de ani, plasata in partea superioara a segmentului mediu al pietei de jucarii (mai pe romaneste, sunt scumpicei), cu peste 1000 de jocuri si jucarii originale in portofoliu.

Ce imi place enorm la ei este ideea ca un copil invata facand cu manutele lui, experimentandsingur, gresind si incercand din nou si asta se potriveste perfect cu modul in care inteleg eu jocul pentru puii mei.

Avem foarte multe jocuri si jucarii Learning Resources, asa ca am primit cu entuziasm propunerea sa testam Ochelarii Color Mix, pe care nu ii aveam.

2. DESPRE JUCARIE –  Ce fac ochelarii astia si cum functioneaza?

@photo Madalina Preda

Avem rama ochelarilor si, cu ajutorul celor 4 seturi de lentile incluse, puii pot “vedea lumea in culori diferite” – albastru, rosu sau glaben (culori primare) – iar apoi pot combina intre ele lentilele pentru a obtine culorile secundare (portocaliu, verde, mov).

Ochelarii au doua slot-uri in dreptul fiecarui ochisor, astfel incat putem suprapune 2 lentile in acelasi timp.

Cele doua fante in care se pot introduce lentilele. @photo Madalina Preda

Mai avem si un set de lentile “ochi de musca”, le spun eu, cu scopul de a distorsiona imaginea in model hexagonal, asemenea felului in care vede lumea o insecta.

3. AMBALAJ si CONTINUT PACHET

@photo Madalina Preda

Ambalaj simplu, tip blister, cu instructiuni in 4 limbi (eticheta cu instructiuni in limba romana), usor de desfacut chiar si de catre cel mic.

Pachetul contine perechea de ochelari si 8 lentile (cate 2 din fiecare fel) – albastru, galben, rosu si vedere de insecta.

Instructiuni simple de combinare a culorilor. @photo Madalina Preda

4. CE NE PLACE LA OCHELARII NOSTRI CEI NOI 

  • Sunt foarte usori, prietenosi cu copilul, culorile sunt vii si vesele. Plasticul este de calitate, rama este maricica, dar totusi usoara si perfect finisata.
Echipa de testare isi incepe treaba: doctor B. si expertul Ish analizand serios problema. @photo Madalina Preda
  • Fac senzatie in parc, garantat. 
  • Au articulatiile foarte rezistente si flexibile, ceea ce inseamna ca nu se vor rupe foarte usor. Imbinarea dintre rama si piciorus este astfel gandita incat sa poata fi fortata, se poate da putin “peste cap” fara sa iasa din balama sau sa se strice. Un mare punct in plus pentru asta!
O serie de teste foarte dure in laboratorul nostru de testare. @photo Madalina Preda
  • Functioneaza pentru scopul propus: mixul de culori este de foarte buna calitate. Luate una cate una sau in combinatii de doua, toate lentilele dau culori clare, puternice, bine definite. Bravo, nici nu ma asteptam la mai putin din partea Learning Resources!
Culori exceptionale (si telefonul meu nu face foto foarte bune, totul arata mai bine in realitate). @photo Madalina Preda
  •  Cadou potrivit pentru orice ocazie si anotimp, pot fi folositi in interior sau la exterior. Think Christmas, Easter, you name it, sunt buni!
  • Usor de folosit de catre copil, lentilele se insereaza si se scot fara efort
In laboratorul de testare a jucariilor. Expert in asamblare in actiune. @photo Madalina Preda
  • Incanta si atrag de la o varsta mica pana la …. um…. 37 de ani? M-am jucat si eu cu ei, evident, nu am rezistat. Potriviti insa de la 3 anisori in sus, conform specificatiilor productorului. Ambele mele domnisoare se distreaza de minune cu ei. Temele la matematica sunt mai fun, B. le-a facut cu “verde” la ochi. A, un punct important este ca nu au dioptrii, cel putin nu sesizabile, asta inseamna ca imaginea ramane clara si nu afecteaza ochisorii.
Doctor B. testeaza serios si foarte implicat culoarea portocaliu. @photo Madalina Preda
  • Pretul foarte accesibil, prietenii de la bebeluc.ro ii au la 48 de lei. Un pret excelent pentru calitatea si valoarea lor de joc, recunosc ca am fost putin surprinsa cand am verificat pretul online. Ma asteptam sa fie mai scumpi. Dar mai ieftin este mai bine, nu-i asa?
Hm…. Ar mai fi ceva de spus. @photo Madalina Preda

Si acum hai sa vedem si ce nu e ok la ochelarii astia si apoi tragem niste concluzii.

5. CE AR FI PUTUT FI MAI BUN

  • Dupa cateva sesiuni de joc afara, lentilele s-au zgariat vizibil. La cat de ok este plasticul ramei, chiar nu ma asteptam sa se zgarie atat de repede lentilele. Nu influenteaza experienta de joc, dar se vede.
Zgarieturi mai mari si mai mici pe toate lentilele. @photo Madalina Preda
  • Daca ii ai pe nas si incepi sa alergi sau sa topai, cam cum obisnuiesc cei mici sa faca prin parcuri, lentilele sar imediat din slot-urile lor. Si ghiciti cine ajunge sa le stranga de pe te miri unde. Mami, bineinteles. De asemenea, daca ai capsorul mic si topai mult, te poti trezi cu ochelarii complet zburati de pe cap. Domnisoarele mele au gasit o solutie.
Dispozitiv anti-alunecare ochelari de pe nas in timpul zbantuielii. @photo Madalina Preda
  • So sorry, dupa cum ma asteptam, lentilele cu model hexagonal nu fac mare lucru, doar putina ceata pe imagine….
Efectul foarte slab al lentilelor “ochi de musca”. @photo Madalina Preda
  •  Si poate sunt eu prea nu stiu cum, dar simt nevoia unui sistem de depozitare special (cutie, punguta speciala, saculet, ceva?!), fiindca in slot-urile ochelarilor incap doar 4 lentile si si acestea ies usor, se raspandesc prin sertar sau se pot pierde cu usurinta prin parc. Dar am intalnit “problema” asta la mai multe dintre jucariile Learning Resources: odata scoase din ambalajul original, trebuie sa gasesti tu o solutie eficienta de depozitare.

Cam asta ar fi cu pro si contra, acum am sa va spun concluzia mea dupa aproape 2 saptamani de testare, copii cu vederi colorate si strans lentile de pretutindeni.

CONCLUZIA MEA

Ce au decis expertii…. suspans…. @photo Madalina Preda

Da, recomand clar si fara menajamente jucaria asta, ba mai mult, am pus-o pe lista mea de Must Have in ladita de jucarii a oricarui pui. Asta inseamna ca o voi face cadou si altor copilasi si o voi recomanda si altor mamici, mai ales ca vorbim despre un pret atat de accesibil.

Este o jucarie simpla, dar care iti ofera o experienta unica, directa, aplicata a mixului de culori, cu mult inainte sa il inveti la scoala, si invatarea directa, este, dupa parerea mea, cea mai puternica.

 

– Daca ati testat ochelarii acestia sau ati vrea sa aflati parerea mea despre anumite jocuri si jucarii, puteti sa ne scrieti mai jos.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!