🎁Ai livrare gratuită la comenzi de +349 RON. ⭐Părinți ca tine ne-au dat nota 9.8/ 10

Programarea pentru copii. Beneficiile roboților și jucăriilor interactive

Programarea pentru copii. Beneficiile roboților și jucăriilor interactive

Programarea este o abilitate care trebuie îmbunătățită de la o vârstă fragedă. Datorită numărului tot mai mare de jocuri interactive pentru a învăța codificarea, este posibil pentru un copil să înceapă aventura cu programare încă din etapa de grădiniță.

Fie că dorești să îți ajuți copilul să devină programator sau să-și dezvolte cunoștințele în domeniu, există multe beneficii în a-i învăța pe copii programarea. Învățarea codificării oferă creierului un avantaj în învățarea, amintirea și chiar procesarea informațiilor noi. De asemenea, poate influența pozitiv creativitatea și stima de sine a copilului. Iar acum există numeroase jucării interactive și roboți de programare cu ajutorul cărora copiii pot face primii pași în acest domeniu.

Programare pentru copii cu jucăriile interactive – despre ce este vorba? 

Peste tot în lume, școlile, organizațiile educaționale, guvernele și centrele after school integrează programarea pentru copii în programele și activitățile lor. De ce? Ei sunt conștienți de faptul că aceasta aduce multe beneficii pentru copii, este limba viitorului, o nouă lingua franca' și o abilitate neprețuită pe viitoarea piață a muncii. 
 

Pe măsură ce suprapunerea dintre tehnologie și viața de de zi cu zi crește, la fel va crește și interacțiunile oamenilor cu tehnologia – la fel și nevoia de angajați cunoscători de tehnologie. Prin urmare, toate activitățile menționate mai sus sunt implementate în mod consecvent ca parte a ABC-ului educației moderne.
 

Învățarea programării în rândul celor mai tineri aduce o serie întreagă de beneficii. Datorită faptului că toți copiii de astăzi nu cunosc lumea fără acces la tehnologie, iar viitorul lor va depinde de nivelul abilităților lor IT, merită să te concentrezi cât mai devreme pe educația IT.

Învățarea programării va fi utilă deoarece cererea de programatori este în continuă creștere pe piața muncii.  Acest lucru se datorează vitezei extraordinare cu care sunt create noi companii digitale, noi aplicații și jocuri și tot ce se bazează pe tehnologia modernă. În plus, majoritatea profesiilor în care se vor exercita copiii de astăzi nu există încă. Prin urmare, merită să te concentrezi pe dezvoltarea acelor abilități care sunt deja disponibile cu ajutorul unor roboți de programare și vor fi cele mai utile copilului în viața de adult.

Alege roboți de programare pentru învățarea programării – ce beneficii aduc?

Dacă te gândești la câte abilități va dezvolta programarea, vei găsi foarte multe! Dar merită să le descoperi pe cele mai importante care pot face viața copilului tău mult mai ușoară.

  • Creativitate! 

Da, poate părea banal, dar munca creativă, așa cum este programarea, trezește imaginația într-un mod uimitor. La urma urmei, pentru a crea un joc sau o aplicație, trebuie doar să gândești creativ!

  • Răbdare! 

Verificarea codului pentru o eroare durează întotdeauna ceva timp – atunci când programezi, trebuie să-l înveți ce înseamnă să aștepți! Nu fără motiv se spune că programarea este arta perseverenței și a răbdării.

  • Gândire logică! 

Programarea nu este altceva decât o serie de acțiuni logice combinate într-un întreg coerent. Fiecare linie de cod are semnificația ei și impactul real asupra aplicației sau jocului care va fi proiectat. Prin urmare, devine necesar să înțelegi o serie de algoritmi care îți permit să faci modificări adecvate, iar acest lucru, la rândul său, dezvoltă perfect capacitatea de a gândi logic. 

  • Meticulozitate și consecvență în urmărirea scopului! 

Fiecare programator trebuie să fie constant concentrat și atent în timpul lucrului său. O greșeală poate face ca întregul program pur și simplu să nu funcționeze. La urma urmei, programarea este gimnastică mentală!După cum poți vedea, programarea pentru copii aduce numeroase beneficii, iar dacă te gândești că totul începe cu câteva jucării interactive, cu siguranță nu vei mai sta pe gânduri și le vei achiziționa pentru copilul tău și astfel îi vei deschide drumul spre viitor!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!