🎁Vezi campania "Noua jucărie preferată" AICI cu +900 idei cadou cu preț special. Părinți ca tine ne-au dat nota 9.8/ 10

Top cadouri de Paste sau cum sa va bucurati copiii cu jucarii bine alese

Top cadouri de Paste sau cum sa va bucurati copiii cu jucarii bine alese
A mai ramas foarte putin timp pana la una dintre cele mai importante sarbatori din calendarul crestin ortodox - Pastele. Dincolo de simbolistica religioasa, aceasta sarbatoare reprezinta un prilej de bucurie atat pentru adulti, cat si pentru copii. Cei mai multi se intalnesc cu familia si cu prietenii in acesta perioada si sarbatoresc momentul revederii la masa de Paste. In schimb, copiii il asteapta cu sufletul la gura sa vada ce cadouri primesc cu acest prilej.

Zambetul copiilor si sclipirea din ochii lor sunt de nepretuit. Ofera-i copilului un cadou si bucura-te alaturi de el. Emotiile cu care deschide cadoul si descopera surpriza din interior sunt coplesitoare. Pe site-ul nostru, bebeluc.ro, vei gasi o sumedenie de jucarii care ii pot aduce bucuria pe chip. Iata care este topul cadourilor pe care i le poti oferi puiului tau cu ocazia sarbatorilor pascale.
 
1. Joc - Iepurasul Hoppy Floppy si morcovii

iepurasul hoppy floppy si morcovii

Unul dintre jocurile pe care ti le punem la dispozitie este ”Iepurasul Hoppy Floppy si morcovii”. Copiii vor trebui sa il ajute pe iepurasul Hoppy Floppy sa isi gaseasca si sa isi adune morcovii din padure. Jocul include iepurasul, morcovii si o rotita care le vor arata copiilor care sunt actiunile pe care trebuie sa le desfasoare. Prin intermediul acestui joc, copiii vor reusi sa se distreze, dar in acelasi timp, le va fi dezvoltata empatia si iubirea fata de animale.

2. Joc codare - Iepurasii jucausi

iepurasii jucausi

Daca este fascinat de animale, ii poti cumpara jocul de codare ”Iepurasii jucausi”. Acesta include 3 iepurasi, 10 carduri pe care sunt inscriptionate elementele de codare cu directiile inspre care trebuie sa se indrepte iepurasii, accesorii destinate jocului de codare - balansoar, tobogan, remorca, morcov, dar si o carticica in limba engleza. Acest joc, ii va permite copilului tau sa interactioneze cu iepurasul. Mai exact, il va putea mangaia, hrani, se va putea juca cu el si il poate determina sa danseze sau sa cante.


3. Oua curcubeu Mandala rainbow eggs



Un al joc pe care il poti achizitiona de Paste pentru a-l oferi cadou este ”Oua curcubeu Mandala rainbow eggs”. Acesta nu implica reguli si astfel, copilul se poate juca in functie de propriile preferinte. Setul include 36 de oua colorate in 12 nuante atractive. Prin acest joc, ii va fi stimulata imaginatia si creativitatea copilului tau.

4. Puzzle de podea in forma de iepuras Bunny

puzzle podea iepuras

Printre variantele disponibile pe site-ul nostru, bebeluc.ro, vei gasi si ”Puzzle de podea in forma de iepuras Bunny”. Acest joc ii va dezvolta copilului capacitatea de concentrare, analiza, abilitatile motrice si cele cognitive. Dimensiunea puzzle-ului este de 95 cm/65. Acesta ii va permite sa il asambleze pe jos, pentru a vedea per ansamblu piesele.

5. Uite ce-a iesit din ou de MARGARET WISE BROWN

carte copii uite ce-a iesit din ou

Daca copilul tau a invatat sa citeasca si este curios din fire, ii poti darui carticica ”Uite ce-a iesit din ou de MARGARET WISE BROWN”. Aceasta ascunde povestea unui iepuras care si-a gasit un prieten. Cu ajutorul cartii, micul tau explorator poate invata sa lase in urma singuratatea si sa isi faca prieteni.

6. Iepuras - Jucarie Plus 20 cm

iepuras jucarie plus

Pentru a-i aduce zambetul pe buze puiului tau, poate fi suficienta o jucarie de plus. De aceea, ti-am pus la dispozitie un ”Iepuras - Jucarie Plus 20 cm”. Acesta poate deveni partenerul de joaca al copilului care il poate urma la fiecare pas. Printr-o astfel de jucarie, acesta poate invata sa respecte animalele si sa le iubeasca.

Ofera-i copilului tau un cadou special cu ocazia sarbatorilor pascale. Alege una dintre variantele pe care ti le propunem pe site pentru a-i aduce bucurie puiului tau. Alaturi de acestea, pe bebeluc.ro, vei gasi si alte jucarii care ii pot aduce zambetul pe buze.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:30

0784988888 0785277777 office@bebeluc.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!