🎁Ai livrare gratuită la comenzi de +349 RON. ⭐Părinți ca tine ne-au dat nota 9.8/ 10

Review papusa reborn bebelus - Gabi Moon

Review papusa reborn bebelus - Gabi Moon

by Ioana Nicolae

Astăzi vreau să vă povestesc despre proaspătul nostru “membru” al familiei, care a apărut acum o lună și se numește păpușa bebeluș Reborn din colectia GABI MOON, pe numele său, MIA, venita la noi prin intermediul Bebeluc, acesta fiind distribuitorul exclusiv al papusilor Gabi Moon in Romania.

Papusile GABI MOON sunt originare din Spania si fac parte dintr-o gama de papusi exclusiviste, de top, as putea spune de colectie, avand o calitate exceptionala, realizate dintr-un cauciuc de calitate, o umplutura care da “greutate” papusii, iar pielea este pictata manual. Cu alte cuvinte, am avut placerea sa tin in maini o papusa unicat!

Mia, cum o strigă copiii nostri, este o păpușă cum nu am mai văzut până acum chiar niciodată și doresc să vă prezint impresiile mele după ce atât eu cât și cei 2 copii (plus un bebeluș jucăuș) am interacționat cu ea și am studiat-o îndeaproape.

Prima data cand a luat-o fetita noastra in brate a spus:
“Mami, parca e un bebelus adevarat, e grea ca T” (T. fiind fratiorul ei bebelus de 8 luni 🙂).

Baiatul nostru mare de 7 ani a fost si el curios si a luat in brate papusa Mia. Chiar a studiat-o atent si mi-a spus ca i se pare foarte reala si frumoasa. A si imbratisat-o!

Prima mea reacție când am luat în brațe această păpușă a fost un șoc, deoarece seamănă foarte tare - atât la fizionomie cât și la atingere - cu un bebeluș adevărat. Să mă explic.

În primul rând, este mult mai grea decât o păpușă obișnuită, când o ridici ai senzația că ții un bebeluș adevărat. De curiozitate, am cântarit-o pe cantarul bebelusului meu si are 1500 g, mult peste greutatea unei papusi obisnuite si are 48 cm lungime.

Capul Miei trebuie susținut exact ca la nou născuți, altfel se lasa într-o parte, dand o notă de realism păpușii. Manutele si piciorusele se lasa si ele, exact ca ale unui nou-nascut. Este o papusa foarte expresiva, cu trasaturi frumoase, genele ei nu sunt desenate ci sunt din par sintetic, ochii sunt verzi si au o oglindire care iti aminteste de ochiul uman.
Pe pielea bebelusului papusa, pe maini, picioare si pe cap se observa venele discret, exact cum le vedem la bebelusii reali, acestea fiind pictate manual cu multa migala.

Papusa este realizata dintr-un material foarte calitativ, un cauciuc moale care se poate apasa usor. Picioarele stau in pozitia unui arc de cerc, ca la nou nascuti si manutele sunt usor flexate. Mia nu sta in fundulet, ea trebuie sprijinita, exact ca un bebelus adevarat. Buzele sunt foarte frumos conturate si are o fizionomie armonioasa.

O nota de realism care m-a surprins este ca papusa are unghiute usor crescute, se observa foarte clar pliurile de la manute si picioruse, are buzele parca umede si nasucul putin umed.

Un alt aspect interesant este ca trunchiul, mai exact burtica papusii este facuta din alt material, moale la atingere ca un abdomen, uniform distribuit, care da greutate papusii. Este imbracata cu un body intr-o culoare diafana, un roz-bej pal si are o pereche de sosetele si o caciulita asortate.
De asemenea, exista tinute pe sezoane care pot fi achizitionate separat, pentru a o schimba pe Mia in functie de anotimp.

Bineinteles, copiii au dorit sa vada ce are Mia pe dedesubtul body-ului, asa ca au dezbracat-o si au descoperit ca aceasta poarta un scutec! Le-a placut acest aspect foarte mult si s-au jucat de-a ingrijitul bebelusului.

Sa o avem pe Mia intre noi a fost o experienta foarte interesanta si placuta si pentru mine chiar o provocare, deoarece fetita mea, care tocmai a implinit 4 ani, nu a fost niciodata interesata sau atrasa de papusi. Prietenele mele stiu ca fetita noastra nu se joaca cu papusile niciodata, are doar 2 papusi primite in dar care stau nebagate in seama. De aceea, pentru mine a fost o provocare sa ii vad reactia si sa vad daca Mia o va atrage la joaca.

Si, surpriza! Mia a devenit dintr-o data, spre marea noastra surprindere, jucaria ei favorita, pe care o plimba de la etaj la parter si invers, fara de care nu paraseste livingul si fara de care nu adoarme.

Acum Mia chiar a devenit “membru” al familiei, are chiar si un patut cu asternut cu care a venit la noi, care este in camera fetitei, langa patul ei.

Puncte forte ale papusii GABI MOON Mia:
- aspectul ireal de real, pielea fina, aspectul cu cute, ochii clari, capul care cade daca nu este tinut, unghiutele, buzele umede, genele parca adevarate fac din ea o papusa extrem de reala;
- materialele de calitate din care este realizata atat papusa cat si hainutele ei;

A fost plimbata de cei 2 copii si “cercetata” chiar si de bebelusul nostru si nu s-a deteriorat absolut deloc. Ba chiar am avut si musafiri si s-au jucat cu ea si este in aceasi stare impecabila, nu s-a desprins nimic, nu a cazut nicio parte a corpului, nicio geana, hainutele – desi au fost scoase de mai multe ori de copii – nu s-au scamosat.

- faptul ca este moale la atingere i-a facut pe copii sa o tina de multe ori in brate si sa fie foarte incantati cand se joaca cu ea;
- o atractie a fost si faptul ca poarta scutec si copiii o pot schimba, facand jocuri de rol: schimbat, baita, dat de mancare, pus la somn.

Puncte slabe ale papusii GABI MOON Mia:
- nu am gasit niciun defect la aceasta papusa, desi am cautat.

Ca si propunere, din partea copiilor, le-ar fi placut ca ochii papusii sa se inchida cand este lasata pe spate si burtica sa fie in ton cu culoarea pielii, pentru uniformitate.

Concluzionand, sunt bucuroasa ca am avut ocazia sa “ma joc” cu aceasta papusa deosebita, ca am descoperit ca fetita noastra de fapt iubeste papusile frumos realizate si realiste si ca am tinut in brate si eu si sotul meu un bebelus mic, asemanator cu un nou nascut (al nostru bebelus avand deja aproape 9 luni 🙂).

Ce va pot spune este ca noi o vom cumpara pe Mia, deoarece face parte deja din familia noastra. Asa ca daca va place de ea si doriti sa o vedeti sau sa o achizitionati puteti merge cu incredere in showroomul Bebeluc.ro.

Ioana, mamica de Zana si 2 Dragoni 🙂

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!